top of page

Vedlikehold av Spotless Pro

Oppdatert: 9. nov. 2021
Støvoppsamleren Spotless Pro brukes ofte i tak på sponplater og gips. Det samler seg tidvis masse støy i den. Som med alle andre verktøy må det til noe vedlikehold, og for denne er det i form av rengjøring.


Spotless Pro består av 11 deler med gummipakning.For å få ut akslingen setter du spotless Pro på hode og bruker et vanlig flatt skrujern til å vippe av c-ringen eller låseringen. Da er det enkelt å ta av ring og fjær. Nå kan du dra ut akslingen med hullsagholderen på.


Hullsagholderen kan du enkelt skru av med en unbraconøkkel (M6). Pass godt på den lille sorte skruen.


For å få ut hjullagerne bruker du akslingen til å vippe ut den nederste, og så dunker du forsiktig ut den andre som vist på filmen nederst i dette innlegget.


Rengjør alle deler med vanlige wipes for rengjøring.


Sett sammen delene igjen. Først inn med begge hjullagerne, inn med aksling, på med fjær, skive og c-ring. Dersom c-ringen eller låseringen er litt hard kan du benytte en vanlig rørleggertang og kneppe den på plass. Ta godt tak i håndtaket på Spotless Pro og i akslingen bak og dra til 2-3 ganger slik at hjullagerne setter seg på plass. Skru på hullsag etter behov og på med gummipakning.


Da er Spotless Pro klar til mange flere timers bruk.


Gummipakning, hullsagholder og servicekit selges også separat med egne el. nr.


Kjøpes hos din grossist eller i vår nettbutikk.
Ved å ta vare på verktøyet ditt så har du det lenger. Det er bra for miljøet og det reduserer kostnader.

Comentários


bottom of page