top of page

Smart Bergkile v2.0 fra Toolsinvent

- NY OG FORBEDRET VERSJON!​

 

Dette er en designbeskyttet Smart Bergkile fra Toolsinvent som gjør jobben med å fortøye enkelt, effektivt og trygt.

Hopp i land med bergkilen fra Toolsinvent og et fortøyningstau som er festet til båten, finn en egnet fjellsprekk og sett bergkilen fast. Skru til så godt du kan for hånd, dra fortøyningstauet gjennom den store oransje ringen og fest fortøyningstauet tilbake på båten. Ikke bruk hammer eller annet verktøy for å feste bergkilen fra Toolsinvent.

Å feste bergkilen fra Toolsinvent klarer man normalt med én hånd, og med den andre holder man tauet til båten. I dårlig vær er dette ofte ønskelig. 

 

Bergkilen fra Toolsinvent holder over et tonn i trekk.

Smart Bergkile veier rett under 1 kg og den er lett å se med sin oransje ring.

Det er plass og kapasitet til flere tau fra andre båter.

Denne versjonen av Smart Bergkile fra Toolsinvent er produsert og skåret ut i stålplater, sveiset og deretter galvanisert. Denne versjonen er dyrere å produsere, men vi tror at et litt mindre robust utseende sammen med bedre kvalitet gjør at denne er å foretrekke. 

 

 

Tips:
Ta god vare på din Smart Bergkile.
Hold den ren og tørr, og skyll den innimellom i ferskvann dersom den er utsatt for saltvann. Du kan også smøre gjengene litt med olje innimellom. 

 

Idéen til denne Bergkilen fra Toolsinvent ble til en dag for noen år siden da det blåste iherdig på sjøen og vanlige bergkiler som måtte hamres ned ikke var noe godt alternativ. Vi har produsert flere prototyper de siste årene, testet og endret underveis gjennom et par gode sommersesonger.

Smart Bergkile fra Toolsinvent bestiller du enkelt i vår nettbutikk.

IMG_0004.jpeg
bottom of page