Produkter fra Toolsinvent

er tilgjengelig hos grossister og forhandlere i oversikten under her.

For utvalg og priser hos hver av dem kontakt din grossist eller forhandler.

(Klikk på logo for å besøke hjemmeside.)

Ahlsell

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. Ahlsell er Nordens ledende distributør innen deres virkeområde.  De har i tillegg til nettbutikk også 44 butikker i Norge. De selger kun til registrerte foretak.

Berggård Amundsen & CO AS

Berggård Amundsen & Co AS er en selvstendig og norskeid elektrogrossist. Det at de er både norske og familieeide er med på å gjøre dem litt annerledes enn mange andre i deres bransje. Norgeseliten er Berggård Amundsens elektrikerkjede, med 180 medlemsbedrifter og rundt 2.200 fagutdannede elktrikere.

Byggtorget Øksnes Byggevare AS

Etterspørselen etter blant annet HOLA OVAL øker, og vi er derfor veldig glade for å få Øksnes Byggevare som forhandler med på laget.  Hos dem kan også hjemmesnekrerne få handle denne fantastiske hullsaga.   De har ikke nettbutikk, men de sender over hele landet på forespørsel.

Byggtorget Øksnes Byggevare AS
Storgata 60, 8430 Myre
Tlf: 76 11 94 60

C. A. Leschbrandt AS

Som grossist leverer CAL produkter til butikker og forhandlere over hele landet. Du finner produkter fra CAL i mer enn 1200 butikker fordelt fra Svalbard i nord til Mandal i sør.  De leverer kun varer engros til forhandlere. Du finner deres varer i så godt som hele landet!

ELdirekte.no

ELdirekte.no AS er en del av Multicom Group AS, som har vært blant pionerene på netthandel og i dag er de en av Norges mest erfarne nettbutikker, med kunder fra Aker brygge til Alta. De selger til private, bedrifter, det offentlige og enkelte forhandlere.

Elektroimportøren

Elektroimportøren AS ble stiftet i 1994 med eget utsalg i Oslo, i tillegg til salg over postordre, av elektromateriell til det profesjonelle og private markedet i Norge. En viktig strategi, i tillegg til å levere til de profesjonelle markedet, har alltid vært direkte salg til forbruker. I 1998 ble elektroimportoren.no lansert. Først og størst på salg av elektromateriell til alle.

Elektroskandia

Vi leverer produkter og tjenester til markedene e-verk, industri og installasjon. Elektroskandia fører produkter fra de beste produsentene i tillegg til de rimeligere alternativene. Markedene i dag krever et bredt sortiment, konkurransedyktige priser, 24 timers tilgjengelighet og effektiv logistikk. Kunder søker forpliktende partnerskap og det kan vi tilby.

Etman

Etman i Norge består av 3 selskap. Etman International ASA er holdingselskapet, og under det er Etman Distribusjon AS og ETM Øst AS. Etman Distribusjon AS har hovedkontor i Egersund, og har ellers avdelinger i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø, mens ETM Øst AS opererer på østlandet med hovedkontor i Oslo og avdelinger i Drammen og Kjeller. 

  

Jegard Handel AS

Jegard Handel AS tilbyr kvalitetsprodukter til riktige priser. Deres butikk er sentralt plassert, rett utenfor Ring 3 i Oslo. Her finnes alt av elektroverktøy, festemidler, arbeidsklær, trapper, stiger, traller, redskaper og håndverktøy. 

Jóhann Ólafsson & Co

The company is the official dealer for various manufacturers, and since 1948, the company has been the agent for OSRAM in Iceland, which has been the backbone of the operations in recent years.

Nordtronic

Nordtronic er vår forhandler i Danmark.

Onninen

Onninen en av Nordens ledende grossister innen elektro og VVS. Onninen har totalt 25 Express butikker i Norge hvorav 5 er megastores. Onninen Norge administrerer Norges største elektrikerkjede Elfag. Elfag kjeden består av frittstående elektroinstallatører, og er representert på ca. 160 steder fra Kristiansand i sør til Svalbard i nord. 

OTRA NORGE AS

Otra  Norge AS er en del av det verdensomspennende grossistkonsernet Sonepar som er verdens største aktør for distribusjon av elektromateriell. Otra Norge AS er etablert med egne selvbetjeningslagre på i alt 13 steder i Norge og har 145 ansatte. 

Powermaxx

Powermaxx AS er et norsk firma som tilbyr nyheter innen fitness, helse, hus og hjem.

Solar

Solar Norge AS er en del av Solar Group, grunnlagt i Danmark i 1919, et av de ledende selskapene innen sourcing og services i Nord-Europa. Solar Norge AS har 400 ansatte og har hovedkontor og sentrallager på Gardermoen utenfor Oslo. I tillegg har Solar 16 butikker/ Drive-In-senter rundt om i landet der kunder kan hente varer direkte. Sentrallageret er på 21 500 m² og lagerfører ca. 20 000 artikler.

Please reload

Gjør som de store elektrogrossistene: 

Bli leverandør av kvalitetsprodukter

fra Toolsinvent.

Ta kontakt:

post@toolsinvent.no

Følg oss

Toolsinvent AS, Rigedalen 41, 4626 Kristiansand, Agder, Norge

Org. nr. 997034430

(+47) 900 555 18

kundeservice@toolsinvent.no