top of page

Spotless Pro i bruk

Oppdatert: 20. jan. 2022

Nye spotter i nytt tak.


Spotless Pro er resultatet av en utfordring vi som gründere hadde i 2008. Da flyttet vi inn i vårt nye hus før alle hull til spottene i taket var sagd ut på alle planlagte plasser. Løsningen for ikke å støve ned huset ble en pose på en ring festet på en drill med hullsag. Mange har sikkert forsøkt tilsvarende. Vi tenkte i hvert fall at vi umulig kunne være de eneste som hadde behov for noe bedre enn det der. Det måtte da kunne gå an å få på plass spotter/downlights uten at gipsstøv dalte som snø over alt av møbler, interiør og håndverkeren selv. Jobben med å utvikle det som skulle bli en løsning for proffmarkedet, Spotless Pro, ble satt i gang. I dag er Spotless Pro å få tak i hos alle de store elektrogrossistene i landet samt hos utvalgte forhandlere i og og utenfor Norge.

Høsten 2018 oppdaget vi vannlekkasje i huset vårt. Det viste seg å være brudd i sluken i dusjen på badet vårt i 2. etg. Forsikringssak heldigvis. Total renovering av det badet. Rett under har vi også et bad. Der måtte taket rives og byttes, og vi fikk en perfekt mulighet til igjen å teste Spotless Pro i huset vårt. Tre spotter måtte på plass igjen. Det ville vi fikse selv selvfølgelig. Vi synes jo dette er gøy og gründeren selv er jo elektrikter.

Her under kan dere se hvor enkelt det var å utføre. Badet var nyvasket og taket helt nytt og nymalt. Det var satt inn en skrue som viste senter på hver av de tre takboksene. Etter montering av tre spotter var det fortsatt nytt og rent og klart til bruk. Ikke noe gipsstøv å vaske bort fra vegger, møbler, gulv eller elektriker. Vi fikk heller ikke merker i taket etter bruk av Spotless Pro.


Sage hull til spot nr 1


Sage hull til spot nr 2


Sage hull til spot nr 3


Montering av spot nr 1


Montering av spot nr 2


Montering av spot nr 3
Bilder og filmer ble tatt april 2019.Spotless Pro

El. nr. 8813003

Støvoppsamleren Spotless Pro festes på hvilken som helst drill for å sage ut hull i tak eller vegg for spotter. Passer hullsag med standard gjenger. Den samler alt støv i beholderen slik at jobben enkelt kan utføres i et innredet rom uten at man trenger å flytte ut/plastre alt pga støv fra gips eller tre! Kundene dine vil sette stor pris på dette, og du som håndverker slepper å få støv nedover hele deg.

Spotless Pro er stabil og holder tett.

Spotless Pro er lett å holde. Du plasserer senterboret i tak/vegg på rett sted, skyver opp beholderen med hvit myk gummikant som ikke setter merker på eller skader ferdigmalte flater og borer hullet. Alt støv forblir i beholderen.

​Akslingen går gjennom to tette lager for maksimal bevegelse og støvet samles enkelt opp.

Passer nå også små chucker opp til 10mm siden akslingen er 9mm i enden.

Akslingen er dreid av rustfritt stål.

Norskprodusert kvalitetsverktøy som også er designbeskyttet.

Spotless Pro er tilgjengelig hos alle de store elektrogrossistene.

Mål: H 34 cm og B 14,5 cm

Tips:

Rengjør gummipakning før bruk og skift den når den er slitt ut. Gummipakninger selges også separat. Ved riktig bruk blir det ikke merker i tak. Det kan likevel forekommer merker dersom taket ikke er rent og nymalt, eller dersom man ikke holder et stødig grep. En hånd på Spotless Pro og den andre på drillen. Et godt tips kan være å bore hull før malerarbeid dersom mulig.


Vedlikehold av Spotless Pro

Vi anbefaler jevnlig vedlikehold av Spotless Pro så har du den lenge. Det er smart, enkelt og god bærekraft i det å vedlikeholde godt verktøy.Lykke til med bruk av din Spotless Pro!Comments


bottom of page