top of page

Spotless Pro i bruk

Spotless Pro er resultatet av en utfordring vi som gründere hadde i 2008. Vi flyttet inn i nytt hus før hull til spottene i taket var sagd ut. Løsningen for ikke å støve ned huset ble en pose på en ring festet på en drill med hullsag. Mange har sikkert førsøkt tilsvarende. Vi tenkte i hvert fall at vi umulig kunne være de eneste som hadde behov for dette her. Det må kunne gå an å få på plass spotter/downlights uten at gipsstøv dalte som snø over alt av møbler og interiør. Jobben med å utvikle det som skulle bli en løsning for proffmarkedet,  Spotless Pro, ble satt igang. I dag er Spotless Pro å få tak i hos alle de store elektrogrossistene i landet samt hos utvalgte forhandlere.

Høsten 2018 oppdaget vi vannlekkasje i dette huset. Det viste seg å være brudd i sluken i dusjen på badet vårt i 2. etg. Forsikringssak heldigvis. Total renovering av det badet. Rett under har vi også et bad. Der måtte taket rives og byttes, og vi fikk en perfekt mulighet til igjen å teste Spotless Pro i huset vårt. Tre spotter måtte på plass igjen. Det ville vi fikse selv selvfølgelig. Vi synes jo dette er gøy.

 

Her kan dere se hvor enkelt det var å utføre. Badet var nyvasket og taket helt nytt og nymalt. Det var satt inn en skrue som viste senter på hver av de tre takboksene. Etter montering av tre spotter var det fortsatt nytt og rent og klart til bruk. Ikke noe gipsstøv å vaske bort fra vegger og møbler og gulv. Ei heller merker i taket etter bruk av Spotless Pro. 

Les mer om Spotless Pro her.