top of page

Miljøfyrtårn

Enda et viktig mål for er nådd!6. desember 2023 gikk det fra status "Under sertifisering" til "Sertifisert" inne på siden Styringsverktøy hos Miljøfyrtårn!


✅ Toolsinvent AS er nå sertifisert Miljøfyrtårn. 👏


Ønsket om å bli Miljøfyrtårn har vært på blokka siden vi i 2020 gjorde en større strategi jobb med "Flourishing Business Canvas" sammen med selskapet Innow.


Denne høsten, med oppstart medio september, har vi sammen med 4 andre selskaper i Kristiansand, deltatt på kurs i regi av Næringsforeningen i Kristiansandsregionen og Stiftelsen Miljøfyrtårn.


Det har vært veldig lærerikt og bevisstgjørende!

Miljøledelse handler om så mye mer enn avfallssortering. ♻️


Det handler om; Forankring, Styring, Offentliggjøring, Systemkriterier, Arbeidsmiljø, Innkjøp, Transport, Avfall og Ombruk og mer.


Vi har fått bygget opp et Miljøledelsessystem i Toolsinvent som skal følges opp og forbedres i årene som kommer.


Vi er så stolte av arbeidet vi har lagt ned disse ukene. Det har gått på bekostning av mye og kanskje hardest utover jobben med markedsføring, men vi kjenner at det virkelig er verd det.


Joda, vi er en liten bedrift, men også vi må ha alt på stell, og det har vi virkelig nå. Mål er satt, og strategi og tiltak er på plass.


Skal vi fortsette å være en god leverandør til våre elektrogrossister har vi ikke noe valg. Miljøledelse må vi ha kontroll på.Hege Beate Simonstad

Daglig leder

Comments


bottom of page